Index alfabetic general
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Z
Publicitate
Sondaj
Care dintre urmatoarele ar trebui evitate atunci cand esti insarcinata ?
Cofeina
Fumatul
Sexul
Exercitiul fizic
Lactate nepasteurizate
Mezeluri si carne neprelucrata termic
Mersul cu avionul
Ce parere aveti despre eMedOnline.ro?
Excelent
Bun
Satisfacator
Nesatisfacator
 • Newsletter
Boli si afectiuni - Index alfabetic
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W Z
Boli si afectiuni :: Oase si muschi


Paralizia de plex brahial

Ce teste si diagnostice sunt disponibile ?
In acest articol:
 1. Caracteristicile afectiunii
 2. Care sunt simptomele?
 3. Cand este momentul sa vedeti un doctor?
 4. Care sunt cauzele paraliziei plexului brahial?
 5. Care sunt factorii de risc ?
 6. Ce complicatii pot aparea?
 7. Cum va pregatiti pentru consultatie?
 8. Ce teste si diagnostice sunt disponibile ?
 9. Ce tratamente si medicamente exista?
 10. Cateva informatii de prevenire
Pentru a ajuta la diagnosticarea si pentru a determina amploarea si gravitatea paraliziei de plex brahial, este posibil sa aveti nevoie de unul sau mai multe dintre urmatoarele teste:

 • Electromiografie. Acest test verifica in ce forma se afla nervii care ajuta la miscrea muschilor. In timpul testului se introduc cu ajutorul unui ac niste mici electrozi, iar apoi sunteti intrebat daca simtiti acest lucru. In functie de cat de bine sau de rau reactioneaza muschii cand sunt stimulati nervii se stabileste gradul in care acestia sunt afectati. Puteti resimti o mica durere atunci cand va sunt inserati electrozii, dar in majoritatea cazurilor nu se resimte durerea.
 • Studierea conducerilor nervoase. Acest test masoara cat de repede sunt realizate impulsurile printr-un nerv. Terminatiile nervoase sunt stimulate cu ajutorul unui electrod care este atasat pe piele. Aceasta stimulare poate fi resimtita ca un soc electric cu intensitate diferita. Desi acest test poate fi incomod, nu veti avea nicio durere persista dupa aceea.
 • Radiografii cu ajutorul rezonantei magnetice (IRM). Un RMN foloseste unde radio si un camp magnetic puternic pentru a vizualiza structurile din interiorul corpului. Cu ajutorul acestui test se poate vedea exact ce afectiune aveti in zona plaxului brahial si in cele mai multe cazuri este utilizat pentru a vedea daca un nerv a fost desprins complet de pe maduva spinarii.
 • Tomografie computerizata (CT) mielografie. O mielograma este un tip de radiografie care foloseste o substanta de contrast, injectata in maduva spinarii, pentru a produce o imagine detaliata a acesteia si a radacinilor nervoase. In cazul unei mielografii imaginile sunt luate cu ajutorul unui scanner, un dispozitiv care foloseste razele X pentru a crea sectiuni ale tesuturilor organismului. Acest test este,utilizat atunci cand IRM-ul nu ofera informatii complete.Pagini: « 1 ... 4 5 6 7 (8) 9 10 »
<< Scleroza laterala amitrofica Monturile >>
Publicitate
Publicitate
Pagina principalaDespre EmedOnLinePublicitateFinantareConfidentialitatePublica un articolContact
Boli si afectiuni : Afectiuni digestiveAlergiiAparatul respiratorBTS Boli cu transmitere sexualaBoli autoimune si sistemiceCancerControlul greutatiiFicatInima si vase de sangeMenopauzaNas, Gat si UrechiOase si muschiObstetrica si ginecologieOchiPediatriePiele, Unghii si ParPsihiatrieRaceala si gripaSangeSexologieSomnTiroidaUrologie
Categorii : AnalizeIngrijire si frumuseteInterventiiPsihologie Sarcina si nastereaSanatatea copiluluiSanatatea familieiSanatatea femeiiSemne si simptome
Medicamente : Digestiv si metabolismSangeCardiovascularDermatologieGenitourinarHormoniAntiinfectioaseAntineoplaziceSistem muscular scheleticSistem nervosAntiparazitare RespiratorOrgane senzitive
e-medOnline © 2006-2007