Index alfabetic general
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Z
Publicitate
Sondaj
Care dintre urmatoarele ar trebui evitate atunci cand esti insarcinata ?
Cofeina
Fumatul
Sexul
Exercitiul fizic
Lactate nepasteurizate
Mezeluri si carne neprelucrata termic
Mersul cu avionul
Ce parere aveti despre eMedOnline.ro?
Excelent
Bun
Satisfacator
Nesatisfacator
 • Newsletter
Boli si afectiuni - Index alfabetic
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W Z
Boli si afectiuni :: Boli autoimune si sistemice


Sindromul antifosfolipidic

Ce tratamente si medicamente sunt disponibile?
In acest articol:
 1. Ce este sindromul antifosfolipidic?
 2. Care sunt simptomele sindromului antifosfolipidic?
 3. Cand este momentul sa vedeti un doctor?
 4. Ce faceti cand apare o urgenta?
 5. Care sunt cauzele sindromului antifosfolipidic?
 6. Care sunt factorii de risc?
 7. Ce complicatii pot aparea ?
 8. Cum va pregatiti pentru consultatie?
 9. Ce teste si diagnostice exista?
 10. Ce tratamente si medicamente sunt disponibile?
 11. Stilul de viata si remedii la domiciliu
Medicul va poate recomanda anumite medicamente pentru a preveni coagularea sangelui cum ar fi aspirina in doze mici.

Daca aveti tromboza, tratamentul standard implica initial o combinatie de heparina si warfarina. Medicul va intrerupe apoi tratamentul cu heparina, si va continua sa va administreze warfarina, uneori chiar pentru tot restul vietii . De asemenea pot fi adaugate mici doze de aspirina.

Tratamentul in timpul sarcinii

Tratamentul anticoagulant este deosebit de complex in timpul sarcinii. Terapia este scumpa, este nevoie de infuzii regulate de sange si are exista riscuri semnificativa de efecte secundare.
 • Heparina. Acest medicament anticoagulant functioneaza mai repede decat warfarina, dar, pana de curand, a trebuit sa fie administrat intravenos si era nevoie de o manitorizare medicala permanenta. Anumite tipuri de heparina - enoxaparina (Lovenox) si dalteparina (Fragmin) - sunt cunoscute ca feluri de heparina cu greutate moleculara mica, care se pot injecta. Heparina este considerat un tratament sigur care se poate lua in timpul sarcinii.
 • Warfarina (Coumadin). Acest anticoagulant se administreaza sub forma de pastile, asa ca este mai usor de luat decat heparina. Warfarina poate provoca rar malformatii congenitale, deci nu este de obicei, recomandata in timpul sarcinii. Rareori, un medic poate prescrie warfarina in timpul sarcinii, numai in cazul in care beneficiile depasesc riscurile.
Desi terapia anticoagulanta in timpul sarcinii poate fi complicata, vestea buna este ca ea impiedica, de obicei, avorturile spontane si sindromul antifosfolipidic.

Daca luati medicamente anticoagulante, medicul dumneavoastra va va monitoriza prin teste de sange pentru a fi sigur sange este capabil sa se coaguleze suficient de repede pentru a opri sangerarea daca suferiti vreo lovitura sau va taiati.Pagini: « 1 ... 6 7 8 9 (10) 11 »
<< Artrita reumatoida juvenila sistemica (ARJ,Boala Still) Botulismul >>
Publicitate
Publicitate
Pagina principalaDespre EmedOnLinePublicitateFinantareConfidentialitatePublica un articolContact
Boli si afectiuni : Afectiuni digestiveAlergiiAparatul respiratorBTS Boli cu transmitere sexualaBoli autoimune si sistemiceCancerControlul greutatiiFicatInima si vase de sangeMenopauzaNas, Gat si UrechiOase si muschiObstetrica si ginecologieOchiPediatriePiele, Unghii si ParPsihiatrieRaceala si gripaSangeSexologieSomnTiroidaUrologie
Categorii : AnalizeIngrijire si frumuseteInterventiiPsihologie Sarcina si nastereaSanatatea copiluluiSanatatea familieiSanatatea femeiiSemne si simptome
Medicamente : Digestiv si metabolismSangeCardiovascularDermatologieGenitourinarHormoniAntiinfectioaseAntineoplaziceSistem muscular scheleticSistem nervosAntiparazitare RespiratorOrgane senzitive
e-medOnline © 2006-2007