Index alfabetic general
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Z
Publicitate
Sondaj
Care dintre urmatoarele ar trebui evitate atunci cand esti insarcinata ?
Cofeina
Fumatul
Sexul
Exercitiul fizic
Lactate nepasteurizate
Mezeluri si carne neprelucrata termic
Mersul cu avionul
Ce parere aveti despre eMedOnline.ro?
Excelent
Bun
Satisfacator
Nesatisfacator
 • Newsletter
Boli si afectiuni - Index alfabetic
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W Z
Boli si afectiuni :: Psihiatrie


Ciclotimia

Depasire si suport
In acest articol:
 1. Caracteristicile afectiunii
 2. Care sunt simptomele?
 3. Cand este momentul sa vedeti un doctor ?
 4. Care sunt cauzele ?
 5. Care sunt factorii de risc?
 6. Ce complicatii pot aparea?
 7. Cum va pregatiti pentru consultatie?
 8. Care sunt testele si diagnosticele ?
 9. Ce tratamente si medicamente sunt disponibile ?
 10. Stilul de viata si remedii la domiciliu
 11. Depasire si suport
Depasirea ciclotimiei poate fi dificila. Medicamentele pot avea efecte secundare nedorite, si va puteti simti furios pentru ca aveti o boala care necesita tratament pe tot parcursul vietii. In timpul perioadelor cand va simtiti mai bine, sau in timpul episoadelor hipomaniacale, s-ar putea fiti tentat sa opriti tratamentul dar nu este indicat. Iat cateva sfaturi pentru a trece cu bine peste aceasta tulburare:
 • Aflati mai multe despre ciclotomie. Daca aflati informatii despre afectiunea de care suferiti o puteti gestiona mai bine si faceti fata mai bine tratamentului.
 • Alaturati-va unui grup de suport. Grupurile de suport pentru persoane cu ciclotimie sau chiar tulburare bipolara va pot ajuta sa cunoasteti si alte persoane care se confrunta cu provocari similare.
 • Ramaneti montat pe obiectivele pe care le aveti. Daca respectati tratamentul si stati mereu concentrat pe aceasta problema este mai usor sa va ameliorati simptomele.
 • Gasiti-va niste activitati altenative. Anumite hobby-uri, exercitii sau practicarea unui sport va pot ajutaPagini: « 1 ... 7 8 9 10 (11)
<< Dependenta de jocuri de noroc Balbismul >>
Publicitate
Publicitate
Pagina principalaDespre EmedOnLinePublicitateFinantareConfidentialitatePublica un articolContact
Boli si afectiuni : Afectiuni digestiveAlergiiAparatul respiratorBTS Boli cu transmitere sexualaBoli autoimune si sistemiceCancerControlul greutatiiFicatInima si vase de sangeMenopauzaNas, Gat si UrechiOase si muschiObstetrica si ginecologieOchiPediatriePiele, Unghii si ParPsihiatrieRaceala si gripaSangeSexologieSomnTiroidaUrologie
Categorii : AnalizeIngrijire si frumuseteInterventiiPsihologie Sarcina si nastereaSanatatea copiluluiSanatatea familieiSanatatea femeiiSemne si simptome
Medicamente : Digestiv si metabolismSangeCardiovascularDermatologieGenitourinarHormoniAntiinfectioaseAntineoplaziceSistem muscular scheleticSistem nervosAntiparazitare RespiratorOrgane senzitive
e-medOnline © 2006-2007