Index alfabetic general
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Z
Publicitate
Sondaj
Care dintre urmatoarele ar trebui evitate atunci cand esti insarcinata ?
Cofeina
Fumatul
Sexul
Exercitiul fizic
Lactate nepasteurizate
Mezeluri si carne neprelucrata termic
Mersul cu avionul
Ce parere aveti despre eMedOnline.ro?
Excelent
Bun
Satisfacator
Nesatisfacator
  • Newsletter
Carti :: Sanatatea familiei

Clinica Mayo-Ghidul sanatatii familiei

Prezentare
Autor: Clinica Mayo
Editor sef Dr. Scott C. Litin
Editura ALL www.all.ro
Nr. pag.: 1.464
Colectia Clinica Mayo
199 lei
In acest articol:
  1. Prezentare
  2. Cuprins
Clinica Mayo-Ghidul sanatatii familiei
De la prima aparitie in anul 1990, “Ghidul sanatatii familiei” a devenit o carte clasica de informatii medicale pentru toata familia, avand vanzari de peste 1.000.000 de exemplare. Aflata acum la cea de a treia editie, acest volum complet revizuit si generos ilustrat ofera cele mai noi cunostinte medicale, punand un accent puternic asupra autoingrjirii.

Folosindu-se de cunostintele si experienta a peste 2000 de medici si alti specialisti din cadrul Clinicii Mayo, acesta carte revizuita cu meticulozitate cuprinde informatii vitale pentru o stare de sanatate mai buna.

De la prevenire la tratament, de la perioada de nou-nascut pana la batranete, acest ghid cuprinzator de sanatate pentru intreaga familie ofera informatii sigure si usor de inteles, pe care va puteti baza, structurate in sase sectiuni.

Aceasta a treia editie a fost atent revizuita si include informatii noi privind vaccinarile, tulburarile genetice, sanatatea sanilor, tulburari ale somnului, controlul durerilor, medicina complementara si alternativa, probleme legate de deces si altele.

Dr. Scott C. Lytin, editorul sef al celei de-a treia editii a “Ghidului sanatatii familiei ” este medic internist si profesor de medicina la Clinica Mayo. Un practician distins, orator si profesor, el a primit multe premii, cum ar fi “Henry S. Plummer Distinguished Physician” si “Distingushed Clinician” din parte Clinicii Mayo. Colegiul american al medicilor l-a recunoscut ca “Master of the College“. Dr. Litin este un autor a numeroase articole si este, de asemenea, editor al mai multor publicatii ale Clinicii Mayo.
Pagini: (1) 2 »
<< Anatomia si fiziologia omului Istorii cu parfum de leandri >>
Trackback
  • URL: http://www.emedonline.ro/books/view.article.php/c6/11
  • Trackback: http://www.emedonline.ro/books/trackback.php/11
Cotare
10987654321
Publicitate
Publicitate
Pagina principalaDespre EmedOnLinePublicitateFinantareConfidentialitatePublica un articolContact
Boli si afectiuni : Afectiuni digestiveAlergiiAparatul respiratorBTS Boli cu transmitere sexualaBoli autoimune si sistemiceCancerControlul greutatiiFicatInima si vase de sangeMenopauzaNas, Gat si UrechiOase si muschiObstetrica si ginecologieOchiPediatriePiele, Unghii si ParPsihiatrieRaceala si gripaSangeSexologieSomnTiroidaUrologie
Categorii : AnalizeIngrijire si frumuseteInterventiiPsihologie Sarcina si nastereaSanatatea copiluluiSanatatea familieiSanatatea femeiiSemne si simptome
Medicamente : Digestiv si metabolismSangeCardiovascularDermatologieGenitourinarHormoniAntiinfectioaseAntineoplaziceSistem muscular scheleticSistem nervosAntiparazitare RespiratorOrgane senzitive
e-medOnline © 2006-2007