Index alfabetic general
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Z
Publicitate
Sondaj
Care dintre urmatoarele ar trebui evitate atunci cand esti insarcinata ?
Cofeina
Fumatul
Sexul
Exercitiul fizic
Lactate nepasteurizate
Mezeluri si carne neprelucrata termic
Mersul cu avionul
Ce parere aveti despre eMedOnline.ro?
Excelent
Bun
Satisfacator
Nesatisfacator
  • Newsletter
Carti :: Psihologie

Prieteni esentiali

Prezentare
Autor: Tom Rath
224 pagini, pret 34,90 lei
Editura All
www.all.ro
In acest articol:
  1. Prezentare
  2. Despre autor
Prieteni esentiali
Care este cea mai rapidă cale de a curma o prietenie? Oare există ceva specific tuturor marilor prietenii? Oare prieteniile de la serviciu sunt contraproductive?

Sunt doar câteva dintre întrebările la care Tom Rath va încerca să dea un răspuns. Răspunsurile sale sunt bazate pe decenii de studii ample cu privire la impactul prieteniilor. Autorul a colaborat cu mai mulți cercetători de frunte și a analizat răspunsurile din cadrul a mai mult de 8 milioane de interviuri, din baza de date a Organizației Gallup.

Produsul echipei sale este chiar Prieteni esențiali, o carte care schimbă radical percepțiile puternic înrădăcinate ale multor oameni despre relațiile lor. Marea descoperire a echipei – faptul că este de 7 ori mai probabil ca angajații, al căror cel mai bun prieten este un coleg de serviciu, să fie puternic implicați în munca lor – zdruncină structurile organizațiilor din lumea întreagă.

Prieteni esențiali relevă aspectul comun al tuturor prieteniilor durabile – faptul că acestea sunt ancorate în aspectele cu care fiecare dintre prieteni contribuie la relația lor – în opoziție cu pretențiile nejustificate, dar foarte des întâlnite, ca fiecare dintre prieteni să fie bun la toate.

Cartea include și un cod unic de identificare, ce vă va permite accesul la Evaluatorul Prietenilor Esențiali și vă va furniza un site personalizat dedicat prieteniilor voastre. Astfel veți putea aprecia ce rol esențial joacă fiecare dintre prietenii din viața voastră profesională și personală. După lectura acestei cărți, vă veți vedea colegii, membrii familiei, prietenii și alte persoane importante din viața voastră într-o lumină cu totul nouă.
Pagini: (1) 2 »
<< Istorii cu parfum de leandri
Trackback
  • URL: http://www.emedonline.ro/books/view.article.php/c3/13
  • Trackback: http://www.emedonline.ro/books/trackback.php/13
Cotare
10987654321
Publicitate
Publicitate
Pagina principalaDespre EmedOnLinePublicitateFinantareConfidentialitatePublica un articolContact
Boli si afectiuni : Afectiuni digestiveAlergiiAparatul respiratorBTS Boli cu transmitere sexualaBoli autoimune si sistemiceCancerControlul greutatiiFicatInima si vase de sangeMenopauzaNas, Gat si UrechiOase si muschiObstetrica si ginecologieOchiPediatriePiele, Unghii si ParPsihiatrieRaceala si gripaSangeSexologieSomnTiroidaUrologie
Categorii : AnalizeIngrijire si frumuseteInterventiiPsihologie Sarcina si nastereaSanatatea copiluluiSanatatea familieiSanatatea femeiiSemne si simptome
Medicamente : Digestiv si metabolismSangeCardiovascularDermatologieGenitourinarHormoniAntiinfectioaseAntineoplaziceSistem muscular scheleticSistem nervosAntiparazitare RespiratorOrgane senzitive
e-medOnline © 2006-2007