Index alfabetic general
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Z
Publicitate
Sondaj
Care dintre urmatoarele ar trebui evitate atunci cand esti insarcinata ?
Cofeina
Fumatul
Sexul
Exercitiul fizic
Lactate nepasteurizate
Mezeluri si carne neprelucrata termic
Mersul cu avionul
Ce parere aveti despre eMedOnline.ro?
Excelent
Bun
Satisfacator
Nesatisfacator
  • Newsletter
Carti :: Tratamente naturiste. Medicina alternativa

O terapie naturala eficienta in tratarea cancerului

Prezentare
Autor: Dr. Max Gerson M.D.

Editura For You
Pret 31 lei
Cartea poate fi comandata si online
la www.editura-foryou.ro

In acest articol:
  1. Prezentare
  2. Despre doctorul Max Gerson
O terapie naturala eficienta in tratarea cancerului
„... Dr. Gerson nu era numai medic practician, ci si un om de stiinta eminent, implicat indeaproape in dezbaterile din Congresul SUA in ceea ce priveste metodele de tratare a cancerului, iar talentul sau a fost recunoscut de catre laureatul Premiului Nobel, Dr. Albert Schweitzer.

Lucrarile lui indeplineau toate cerintele traditionale pentru medicina care se bazeaza pe fapte dovedite; abordarile stiintifice moderne de astazi au inceput sa explice motivul pentru care aceasta terapie a dat rezultate.

Observatiile si concluziile Dr. Gerson raman la fel de valabile ca si acum cincizeci de ani si pot avea un rol semnificativ in miscarea catre medicina care se bazeaza pe fapte dovedite, unde observatiile clinice vor converge cu ultimele metodologii stiintifice, hotarand eficienta tratamentului, vazuta din perspectiva pacientului.”

Beata Bishop, autoare a cartii VREMEA VINDECARII, si una dintre multele persoane care au beneficiat de terapia dr. Gerson, vindecandu-se de melanom in faza terminala, in urma cu 24 de ani.

EDITURA FOR YOU publica aceasta carte de o inestimabila valoare pentru medicina din lumea intreaga, nu ca un indemn spre o anumita terapie, ci pentru a oferi oamenilor o alta varianta de tratament, care a dat si da in continuare rezultate de vindecare 100%, atunci cand este tinuta cum trebuie, in multe boli foarte grave, printre care diabet, tuberculoza, lupus, intoxicatii grave cu medicamente si chiar boala Alzheimer.

Impreuna cu cartea Beatei Bishop, care s-a vindecat de melanom in faza terminala, aceasta carte a doctorului Max Gerson da sperante tuturor celor care cred ca nu mai au nici o sansa.

Acesta este crezul Editurii For You: SA REDEA OAMENILOR SPERANTA, iar terapia Geson poate reda nu numai speranta, ci si VIATA!
Pagini: (1) 2 »
<< De ce nu ne vindecam si cum putem sa o facem? CALEA MACROBIOTICA, Dieta Macrobiotica completa impreuna cu exercitii, Ghidul complet pentru Macrobiotica >>
Trackback
  • URL: http://www.emedonline.ro/books/view.article.php/c4/8
  • Trackback: http://www.emedonline.ro/books/trackback.php/8
Cotare
10987654321
Publicitate
Publicitate
Pagina principalaDespre EmedOnLinePublicitateFinantareConfidentialitatePublica un articolContact
Boli si afectiuni : Afectiuni digestiveAlergiiAparatul respiratorBTS Boli cu transmitere sexualaBoli autoimune si sistemiceCancerControlul greutatiiFicatInima si vase de sangeMenopauzaNas, Gat si UrechiOase si muschiObstetrica si ginecologieOchiPediatriePiele, Unghii si ParPsihiatrieRaceala si gripaSangeSexologieSomnTiroidaUrologie
Categorii : AnalizeIngrijire si frumuseteInterventiiPsihologie Sarcina si nastereaSanatatea copiluluiSanatatea familieiSanatatea femeiiSemne si simptome
Medicamente : Digestiv si metabolismSangeCardiovascularDermatologieGenitourinarHormoniAntiinfectioaseAntineoplaziceSistem muscular scheleticSistem nervosAntiparazitare RespiratorOrgane senzitive
e-medOnline © 2006-2007