Index alfabetic general
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Z
Publicitate
Sondaj
Care dintre urmatoarele ar trebui evitate atunci cand esti insarcinata ?
Cofeina
Fumatul
Sexul
Exercitiul fizic
Lactate nepasteurizate
Mezeluri si carne neprelucrata termic
Mersul cu avionul
Ce parere aveti despre eMedOnline.ro?
Excelent
Bun
Satisfacator
Nesatisfacator
  • Newsletter
Carti :: Sanatatea familiei

Clinica Mayo-Ghidul sanatatii familiei

Cuprins
Autor: Clinica Mayo
Editor sef Dr. Scott C. Litin
Editura ALL www.all.ro
Nr. pag.: 1.464
Colectia Clinica Mayo
199 lei
In acest articol:
  1. Prezentare
  2. Cuprins
Clinica Mayo-Ghidul sanatatii familiei
De la prevenire la tratament, de la perioada de nou-nascut la batranete, acest ghid de sanatate cuprinzator ofera informatii usor de inteles si pe care va puteti baza, structurate in sase sectiuni.

Partea I: Sa traim corect
Cuprinzand strategii de promovare a sanatatii, aceasta sectiune detaliaza nutritia, controlul stresului, practicarea exercitiului fizic si alte activitati pentru o viata sanatoasa.

Partea a II-a: Afectiuni si ingrijorari frecvente de-a lungul stadiilor vietii
In aceasta sectiune veti gasi explicatii despre cresterea si dezvoltarea omului, descrieri ale problemelor de sanatate comune copiilor sia adultilor, precum si o discutie despre subiecte legate de perioada terminala a vietii si decesul.

Partea a III-a: Interpretarea semnelor si a simptomelor
Aceasta noua sectiune a cartii este menita sa va ajute sa intlegeti mai bine care sunt cauzele anumitor semne sau simptome pe care le aveti. Include informatii despre ingrijorari si plangeri frecvent intalnite atat ale adultilor, cat si ale copiilor.

Partea a IV-a: Primul ajutor si ingrijirea de urgenta
In aceasta sectiune veti gasi sfaturi despre cum sa reactionati in diferite situatii, acestea variind de la simple entorse si taieturi pana la situatii de urgenta cum sunt durerile toracice sau inecul.

Partea a V-a: Boli si tulburari
Cea mai cuprinzatoarea sectiune a acestei carti, aceasta parte a cincea include informatii despre aproximativ 1000 de boli si tulburari. Aici veti gasi informatii detaliate despre afectiuni specifice. Fiecare subiect cuprinde semne si simptome, urmate de o descriere a afectiunii, informatii despre cum se stabileste diagnosticul si un rezumat al optiunilor de tratament. In deschiderea acestei sectiuni sunt 40 de pagini cu ilustratii color care sa va ajute sa intelegeti mai bine anatomia umana si bolile mai frecvent intalnite.

Partea a VI-a: Teste si tratamente
Aceasta sectiune cuprinde testele utilizate pentru eveluarea starii de sanatate individuala si pentru stabilirea diagnosticului. Cuprinde, de asemenea, un ghid al medicamentelor si informatii despre tratamentele chirurgcale, diferite metode de ameliorare a durerilor, precum si informatii despre medicina complemantara si alternativa.
Pagini: « 1 (2)
Trackback
  • URL: http://www.emedonline.ro/books/view.article.php/c6/11
  • Trackback: http://www.emedonline.ro/books/trackback.php/11
Cotare
10987654321
Publicitate
Publicitate
Pagina principalaDespre EmedOnLinePublicitateFinantareConfidentialitatePublica un articolContact
Boli si afectiuni : Afectiuni digestiveAlergiiAparatul respiratorBTS Boli cu transmitere sexualaBoli autoimune si sistemiceCancerControlul greutatiiFicatInima si vase de sangeMenopauzaNas, Gat si UrechiOase si muschiObstetrica si ginecologieOchiPediatriePiele, Unghii si ParPsihiatrieRaceala si gripaSangeSexologieSomnTiroidaUrologie
Categorii : AnalizeIngrijire si frumuseteInterventiiPsihologie Sarcina si nastereaSanatatea copiluluiSanatatea familieiSanatatea femeiiSemne si simptome
Medicamente : Digestiv si metabolismSangeCardiovascularDermatologieGenitourinarHormoniAntiinfectioaseAntineoplaziceSistem muscular scheleticSistem nervosAntiparazitare RespiratorOrgane senzitive
e-medOnline © 2006-2007