Index alfabetic general
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Z
Publicitate
Sondaj
Care dintre urmatoarele ar trebui evitate atunci cand esti insarcinata ?
Cofeina
Fumatul
Sexul
Exercitiul fizic
Lactate nepasteurizate
Mezeluri si carne neprelucrata termic
Mersul cu avionul
Ce parere aveti despre eMedOnline.ro?
Excelent
Bun
Satisfacator
Nesatisfacator
  • Newsletter
LIPANTHYL 100, capsule

Compozitie:
Fenofibrat 100 mg. Excipienti: lactoza, amidon pregelatinizat, stearat de magneziu. Invelisul capsulei: E 171, gelatina.

Actiuni terapeutice:
Acest medicament este un hipolipemiant. El diminueaza concentratia de lipide (grasimi) din sange, reducand astfel procesul aterogen si probabil riscurile sale cardio-vasculare. Lipanthyl este recomandat asociat cu dieta alimentara, in tratamentul de fond al hiperlipoproteinemiilor (concentratie anormal de ridicata de colesterol si/sau de trigliceride in sange).

Indicatii terapeutice:
Hipercolesterolemie si hipertrigliceridemie la adulti, in cazul in care dieta alimentara recomandata si respectata de pacient se dovedeste a fi insuficienta.

Mod de administrare:
O capsula de 3 ori pe zi, in timpul mesei, in asociatie cu dieta alimentara.

Atentie ! Acest medicament asigura un tratament simptomatic care trebuie urmat pe perioade foarte indelungate sau chiar pe toata viata. Pentru o utilizare eficienta a acestui medicament este necesar sa va supuneti unei supravegheri medicale regulate, supraveghere care comporta si analize medicale. In toate cazurile va rugam sa va conformati sfaturilor medicului dumneavoastra.

Contraindicatii:
Insuficienta hepatica severa, insuficienta renala severa. Alergie cunoscuta la unul dintre componente. In caz de nelamurire cereti sfatul medicului dumneavoastra sau farmacistului.

Precautii:
In timpul tratamentului hiperlipidemiilor este indispensabila continuarea regimului alimentar recomandat de medic. Anuntati medicul care va trateaza daca va aflati intr-unul din cazurile urmatoare: utilizarea concomitenta a altor medicamente, mai ales anticoagulante, sarcina, perioada de alaptare. Nu lasati niciodata medicamentul la indemana copiilor.

Interactiuni medicamentoase:
Pentru a evita eventualele interactiuni intre mai multe medicamente va rugam sa semnalati medicului dumneavoastra toate celelalte tratamente pe care le urmati si orice simptom anormal care apare in timpul tratamentului.

Reactii adverse:
Lipanthyl poate sa provoace in unele cazuri reactii mai mult sau mai putin dezagreabile. Aceste efecte sunt rare si fara gravitate: tulburari gastrice sau intestinale, reactii alergice cutanate, cresterea tranzitorie a transaminazelor, dureri musculare. Orice alt simptom trebuie semnalat medicului dumneavoastra.

Conditii de pastrare:
Nu depasiti termenul de valabilitate inscris pe cutie. Protejati medicamentul de umiditate.

Forma de prezentare:
Cutie cu 48 de capsule. Cutie cu 90 de capsule. Numai cu prescriptie medicala.

Producator: Laboratoires Fournier

Publicitate
Publicitate
Pagina principalaDespre EmedOnLinePublicitateFinantareConfidentialitatePublica un articolContact
Boli si afectiuni : Afectiuni digestiveAlergiiAparatul respiratorBTS Boli cu transmitere sexualaBoli autoimune si sistemiceCancerControlul greutatiiFicatInima si vase de sangeMenopauzaNas, Gat si UrechiOase si muschiObstetrica si ginecologieOchiPediatriePiele, Unghii si ParPsihiatrieRaceala si gripaSangeSexologieSomnTiroidaUrologie
Categorii : AnalizeIngrijire si frumuseteInterventiiPsihologie Sarcina si nastereaSanatatea copiluluiSanatatea familieiSanatatea femeiiSemne si simptome
Medicamente : Digestiv si metabolismSangeCardiovascularDermatologieGenitourinarHormoniAntiinfectioaseAntineoplaziceSistem muscular scheleticSistem nervosAntiparazitare RespiratorOrgane senzitive
e-medOnline © 2006-2007