Index alfabetic general
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Z
Publicitate
Sondaj
Care dintre urmatoarele ar trebui evitate atunci cand esti insarcinata ?
Cofeina
Fumatul
Sexul
Exercitiul fizic
Lactate nepasteurizate
Mezeluri si carne neprelucrata termic
Mersul cu avionul
Ce parere aveti despre eMedOnline.ro?
Excelent
Bun
Satisfacator
Nesatisfacator
  • Newsletter
E-MOX, capsule, suspensie orala

Compozitie:
Capsule continand 500 mg amoxicilina (sub forma de trihidrat). Pulbere pentru suspensie orala continand 250 mg/5 ml amoxicilina (sub forma de trihidrat).

Actiune terapeutica:
E-MOX este o penicilina de semisinteza cu spectru larg de actiune, cuprinzand atat germeni grampozitivi cat si germeni gramnegativi. E-MOX este bine tolerat chiar si in doze mari.

Indicatii:
E-MOX este indicat in infectii cu germeni sensibili la amoxicilina: Infectii respiratorii: pneumonie, bronsita, bronho-pneumonie, abces pulmonar. Afectiuni ORL: otita, sinuzita, amigdalita, faringita, laringita. Infectii genito-urinare: cistite, pielonefrite, uretrite, gonoree. Infectii dermatologice, ale oaselor si tesuturilor moi, erizipel, celulite, limfangite.

Contraindicatii:
Hipersensibilitate cunoscuta la produs (eventual penicilina sau cefalosporine), mononucleoza infectioasa.

Efecte secundare:
Rareori tulburari gastrointestinale (diaree). Reactii de hipersensibilizare sub forma de rush cutanat, eozinofilie, dermatita exfoliativa.

Mod de administrare:
Adulti si copii peste 40 kg: in infectii moderate sau severe 250 - 500 mg la interval de 8 ore; in infectiile foarte severe 1 000 mg la interval de 8 ore. Sugari si copii sub 40 kg: 1 - 2 lingurite 5 - 10 ml de suspensie la interval de 8 ore, functie de varsta si gravitatea infectiei.

Nota:
Tratamentul se va continua inca 48 - 72 ore dupa disparitia semnelor de infectie bacteriana. Prepararea suspensiei de E-MOX se face adaugand apa fiarta si racita peste pulbere pana la semnul indicat pe flacon; se obtine astfel o suspensie continand 250 mg/ 5 ml.

Forma de prezentare:
E-MOX capsule: cutie cu 8 capsule a 500 mg. E-MOX suspensie: flacon cu 60 ml suspensie (dupa reconstituire): 5 ml contin 250 mg.

Producator: E.I.P.I.C.O.

Publicitate
Publicitate
Pagina principalaDespre EmedOnLinePublicitateFinantareConfidentialitatePublica un articolContact
Boli si afectiuni : Afectiuni digestiveAlergiiAparatul respiratorBTS Boli cu transmitere sexualaBoli autoimune si sistemiceCancerControlul greutatiiFicatInima si vase de sangeMenopauzaNas, Gat si UrechiOase si muschiObstetrica si ginecologieOchiPediatriePiele, Unghii si ParPsihiatrieRaceala si gripaSangeSexologieSomnTiroidaUrologie
Categorii : AnalizeIngrijire si frumuseteInterventiiPsihologie Sarcina si nastereaSanatatea copiluluiSanatatea familieiSanatatea femeiiSemne si simptome
Medicamente : Digestiv si metabolismSangeCardiovascularDermatologieGenitourinarHormoniAntiinfectioaseAntineoplaziceSistem muscular scheleticSistem nervosAntiparazitare RespiratorOrgane senzitive
e-medOnline © 2006-2007