Index alfabetic general
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Z
Publicitate
Sondaj
Care dintre urmatoarele ar trebui evitate atunci cand esti insarcinata ?
Cofeina
Fumatul
Sexul
Exercitiul fizic
Lactate nepasteurizate
Mezeluri si carne neprelucrata termic
Mersul cu avionul
Ce parere aveti despre eMedOnline.ro?
Excelent
Bun
Satisfacator
Nesatisfacator
  • Newsletter
NIFLURIL PENTRU COPII 400 mg, supozitoare

Compozitie:
Morniflumat 0,400 g. Gliceride semisintetice q.s.pentru un supozitor de 2,07 g.

Indicatii:
In tratamentul de lunga durata al unor tipuri de reumatism cronic inflamator. In tratamentul de scurta durata in anumite tipuri de durere datorata inflamatiei gatului, urechilor sau gurii.

Posologie si mod de administrare:
Administrare intrarectala. In tratamentul bolilor reumatismale: pentru copii cu varste intre 30 de luni si 13 ani: 1 supozitor pe 10 kg greutate corporala si pe 24 de ore, fara a se depasi 3 supozitoare pe zi; ca adjuvant in tratamentul anginei: pentru copii cu varste intre 3-15 ani: 2 supozitoare pe zi, timp de 4-5 zile; ca adjuvant in tratamentul otitei medii: pentru copii cu varste intre 6-30 de luni: 1/2 supozitor de 2 ori pe zi; pentru copii cu varste intre 30 luni si 13 ani: 1 supozitor pe 10 kg greutate corporala si pe 24 de ore, fara a se depasi 3 supozitoare pe zi; tratamentul se va continua maxim 5 zile.

Contraindicatii:
Alergie cunoscuta la acest medicament sau la alt antiinflamator sau la acid acetilsalicilic, ulcer gastric sau duodenal activ, tulburare hepatica sau renala severa, proctite, copii sub varsta de 6 luni.

Precautii:
Din cauza necesitatii ajustarii tratamentului, este important sa fie informat medicul care prescrie medicamentul in urmatoarele cazuri: tulburari digestive in antecedente (hernie hiatala, hemoragie gastro-intestinala, ulcer gastric sau duodenal in antecedente), afectiune cardiaca, hepatica sau renala, astm: la unii pacienti, aparitia crizelor de astm poate fi legata de alergia la aspirina sau la un medicament antiinflamator nesteroidian. Acest medicament este contraindicat in acest caz.

Reactii adverse:
Se recomanda intreruperea imediata a tratamentului si informarea medicului in urmatoarele cazuri: Reactii alergice care afecteaza pielea, de exemplu urticarie, prurit, reactii cutanate severe prin expunere la lumina solara sau la radiatii ultraviolete; rar dermatita buloasa pe mucoase sau piele; crize de astm; soc alergic. Hemoragie gastrointestinala (sange vomat, trecerea sangelui in fecale, innegrirea fecalelor). Aceste efecte sunt mai frecvente cand sunt utilizate doze mari. Aditional, s-au observat unele cazuri de ulceratie duodenala si perforatie. Anumite alte efecte necesita numai sa va informati medicul. Numai el poate decide modul de actiune in cazuri de tulburari digestive ca durere abdominala, voma sau greata. Anumite modificari ale rezultatelor testelor de laborator pot conduce la necesitatea verificarii hemogramei sau efectuarii testelor pentru verificarea functiei hepatice sau renale.

Forma de prezentare:
Cutie cu 8 supozitoare.

Termen de valabilitate:
A nu se utiliza dupa data de expirare indicata pe cutie.

Producator: Lab. UPSA (Bristol - Myers Squibb)

Publicitate
Publicitate
Pagina principalaDespre EmedOnLinePublicitateFinantareConfidentialitatePublica un articolContact
Boli si afectiuni : Afectiuni digestiveAlergiiAparatul respiratorBTS Boli cu transmitere sexualaBoli autoimune si sistemiceCancerControlul greutatiiFicatInima si vase de sangeMenopauzaNas, Gat si UrechiOase si muschiObstetrica si ginecologieOchiPediatriePiele, Unghii si ParPsihiatrieRaceala si gripaSangeSexologieSomnTiroidaUrologie
Categorii : AnalizeIngrijire si frumuseteInterventiiPsihologie Sarcina si nastereaSanatatea copiluluiSanatatea familieiSanatatea femeiiSemne si simptome
Medicamente : Digestiv si metabolismSangeCardiovascularDermatologieGenitourinarHormoniAntiinfectioaseAntineoplaziceSistem muscular scheleticSistem nervosAntiparazitare RespiratorOrgane senzitive
e-medOnline © 2006-2007