Index alfabetic general
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Z
Publicitate
Sondaj
Care dintre urmatoarele ar trebui evitate atunci cand esti insarcinata ?
Cofeina
Fumatul
Sexul
Exercitiul fizic
Lactate nepasteurizate
Mezeluri si carne neprelucrata termic
Mersul cu avionul
Ce parere aveti despre eMedOnline.ro?
Excelent
Bun
Satisfacator
Nesatisfacator
  • Newsletter
TUSSEFAR, sirop,solutie interna

Compozitie:
Sirop pentru adulti: 1 lingurita (5 ml) contine Ambroxol clorhidrat 30 mg. Sirop pentru copii: 1 lingurita (5 ml) contine Ambroxol clorhidrat 15 mg.

Actiune terapeutica:
Tussefar are proprietati mucocinetice (stimuleaza functionarea epiteliului vibratil avand ca rezultat transportul mucusului spre exterior). Are actiune mucolitica, produce fluidificarea secretiilor mucoase ale cailor respiratorii in maladiile bronhopulmonare acute si cronice). Creste nivelul de imunoglobuline A in lichidele de purificare bronhoalveolare. Favorizeaza distributia bronhopulmonara a eritromicinei, ampicilinei, amoxicilinei, doxiciclinei.

Indicatii:
Bronsite, traheobronsite, bronsite astmatiforme acute si cronice. Afectiuni bronhopulmonare postoperatorii.

Contraindicatii:
Nu se administreaza in perioada sarcinii si alaptarii.

Reactii adverse:
In cazul unui tratament prelungit este posibila aparitia unor reactii adverse gastro-intestinale (greata, varsaturi) de regula in forme usoare.

Interactiuni medicamentoase:
Nu se administreaza concomitent cu antitusive sau cu substante atropinice.

Mod de administrare:
Sirop pentru adulti: adulti si copii peste 12 ani: 1-2 lingurite de 2 ori pe zi (60-120 mg) timp de 7-10 zile; peste 10 zile doza se reduce la jumatate. Se administreaza inainte de masa. Sirop pentru copii: se recomanda 1,2-1,6 mg/kg.corp/zi. In absenta unei alte indicatii de tratament, schema terapeutica este urmatoarea: copii 5-12 ani: 1 1/2 lingurita de 2 ori/zi; copii 2-5 ani: 1 lingurita de 2 ori/zi; copii sub 2 ani: 1/2 lingurita de 2 ori/zi.

Forma de prezentare:
Sirop pentru adulti - flacon a 125 ml cu ambroxol clorhidrat 30 mg/5 ml. Sirop pentru copii - flacon a 125 ml cu ambroxol clorhidrat 15 mg/5 ml.

Producator: Faran

Publicitate
Publicitate
Pagina principalaDespre EmedOnLinePublicitateFinantareConfidentialitatePublica un articolContact
Boli si afectiuni : Afectiuni digestiveAlergiiAparatul respiratorBTS Boli cu transmitere sexualaBoli autoimune si sistemiceCancerControlul greutatiiFicatInima si vase de sangeMenopauzaNas, Gat si UrechiOase si muschiObstetrica si ginecologieOchiPediatriePiele, Unghii si ParPsihiatrieRaceala si gripaSangeSexologieSomnTiroidaUrologie
Categorii : AnalizeIngrijire si frumuseteInterventiiPsihologie Sarcina si nastereaSanatatea copiluluiSanatatea familieiSanatatea femeiiSemne si simptome
Medicamente : Digestiv si metabolismSangeCardiovascularDermatologieGenitourinarHormoniAntiinfectioaseAntineoplaziceSistem muscular scheleticSistem nervosAntiparazitare RespiratorOrgane senzitive
e-medOnline © 2006-2007