TADENAN, capsule

Categorie: Acid ascorbic (vitamina C)
Expeditor: sorina

TADENAN, capsule

Compozitie:
Extract de Pygeum africanum (Prunus africana) 50 mg. Excipient q.s.p. una capsula de 320 mg. Conservant: E 202 (intre 0,2 si 0,3%). Agenti coloranti: E 141, E 171.

Clasificarea farmaco-terapeutica:
Tratamentul hipertrofiei benigne de prostata.

Indicatii terapeutice:
Acest medicament se recomanda in tratamentul unor forme de disurii (dificultatii de a urina) legate de hipertrofia prostatei.

Mod de administrare:
Ca regula generala, 1 capsula dimineata si seara, de preferinta inainte de mese. Tratamentul este de 6 saptamani si poate fi prelungit pana la 8 saptamani. Atentie ! In caz de indoiala cereti sfatul medicului sau farmacistului.

Precautii:
Utilizarea acestui medicament nu se dispenseaza de supravegherea medicala uzuala a prostatei. Tadenan nu poate inlocui interventia chirurgicala daca aceasta este necesara. Nu lasati medicamentul la indemana copiilor.

Interactiuni medicamentoase sau alte interactiuni:
Pentru a evita eventualele interactiuni cu alte medicamente semnalati medicului sau farmacistului dumneavoastra toate tratamentele efectuate concomitent.

Reactii adverse:
Posibile tulburari digestive. Informati medicul dumneavoastra in cazul oricarui efect nedorit care nu este mentionat in prospect.

Conditii de pastrare:
Nu depasiti data de expirare mentionata pe cutie. A se pastra ferit de caldura.

Forma de prezentare:
Cutie cu 30 de capsule. Cutie cu 60 de capsule.

Producator: Laboratoires Fournier

Trimis la:  Wed, 21-Nov-2007, 07:46