CITROLIN, solutie externa fara alcool

Categorie: Antiinfectioase locale
Expeditor: emedonline

CITROLIN, solutie externa fara alcool

Actiune:
Apa de gura pentru gargara. Dezinfectant al cavitatii bucale si gatului.
Solutia de Citrolin este o apa de gura antiseptica pentru gargara cu proprietati anestezice locale, folosita la mentinerea igienei gurii si gatului si usurarea inflamatiei si iritatiei locale. Solutia de Citrolin contine doua componente active. Cetrimidul este un antiseptic cuaternar de amoniu ce induce o actiune bactericida efectiva pe grampozitivi si unii gramnegativi fara a cauza iritatia mucoasei bucale sau gingivale. Hidrocloridul de lidocaina cel de-al doilea component al solutiei de Citrolin, este un anestezic local cu durata de actiune lunga si prompta, ce determina rapid Óndepartarea durerii si disconfortului asociate unor boli ca: tonsilite, faringite, iritatii ale gurii si gingiilor.

Indicatii:
Infectii ale gatului si orofaringite; amigdalite acute; inflamatii postamigdalectomie; gingivite; stomatite; pentru usurarea durerii si inflamatiilor dupa extractii dentare, pentru irigarea canalului dentar si a alveolei dentare.

Administrare:
Solutia de Citrolin se foloseste fara dilutie. O lingura de solutie se ia Ón gura (pentru clatire si gargara) si se tine timp de 1 minut sau mai mult, apoi se scuipa. Aceasta operatie se repeta de 2 - 3 ori/zi sau la indicatia medicului.

Compozitie:
Fiecare 100 ml contin: Cetrimid 25 mg, Hidroclorid de Lidocaina 3 mg

Trimis la:  Tue, 30-Jan-2007, 06:59