AFRIN, spray nazal 0,05%

Categorie: Acid ascorbic (vitamina C)
Expeditor: sorina

AFRIN, spray nazal 0,05%

Actiune:
Afrin este un spray nazal, cu formulare eficienta si cu durata lunga de actiune, ce asigura ameliorarea prompta a congestiei nazale asociata la raceli, sinuzite, febra fanului si alte alergii respiratorii superioare. Utilizarea Afrin Spray nazal de doua ori pe zi este de cele mai multe ori suficienta pentru ameliorarea respiratiei pe perioada zilei si a noptii.

Dozare:
Adulti si copii de la 6 ani in sus: 2 sau 3 pufuri in fiecare nara, dimineata si seara. Nu depasiti doza recomandata si nu utilizati preparatul mai mult de 3 zile.

Instructiuni de utilizare:
Cu capul in pozitie verticala, plasati orificiul spray-ului in nara fara sa o blocati in totalitate. Presati sticla rapid si ferm, administrand numarul de pufuri recomandat in fiecare nara. Curatati orificiul dispozitivului dupa fiecare folosire. Fiecare mililitru de Afrin Spray nazal contine 0,5 mg hidroclorura de oximetazolina, 0,02 mg acetat fenilmercuric si 0,2 mg clorura de benzalkonium ca si conservant.

Avertizari:
Nu depasiti doza recomandata deoarece pot aparea simptome precum senzatia de arsura, intepatura, stranut sau secretie nazala crescuta. Daca simptomele persista mai mult de 3 zile, consultati medicul. Utilizarea spray-ului de catre alte persoane favorizeaza raspandirea infectiei. In caz de ingestie accidentala, cereti imediat asistenta profesionala. Nu lasati medicamentul la indemana copiilor. A se pastra la o temperatura cuprinsa intre 2 si 30C.

Producator: Schering Plough

Trimis la:  Mon, 17-Dec-2007, 14:44