Index alfabetic general
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Z
Publicitate
Sondaj
Care dintre urmatoarele ar trebui evitate atunci cand esti insarcinata ?
Cofeina
Fumatul
Sexul
Exercitiul fizic
Lactate nepasteurizate
Mezeluri si carne neprelucrata termic
Mersul cu avionul
Ce parere aveti despre eMedOnline.ro?
Excelent
Bun
Satisfacator
Nesatisfacator
  • Newsletter
Home » Stiri » eMedOnline news » Noi Sperante Pentru Pacientii Care Sufera De Boala Parkinson
Noi Sperante Pentru Pacientii Care Sufera De Boala Parkinson
In primul studiu , pacientii care luau medicamentul SLV380 au prezentat imbunatatiri semnificative ale simptomelor bolii Parkinson, cum ar fi tremuratul si incetinirea miscarilor. Rezultatele au indicat de asemenea ca doar SLV380 poate ajuta pacientii in primele stadii ale bolii Parkinson.

Pacientii pareau ca tolereaza SLV380 bine, desi a cauzat efecte secundare cum ar fi ameteala, greata, somnolenta, dureri de cap si stare de moliciune. Studiul a fost efectuat de producatorul medicamentului Solvay Pharmaceuticals.

In al doilea studiu plasturii cu levodopa parea de asemenea ca imbunatatesc problemele motorii ale pacientilor cu Parkinson.

Studiul compara voluntari sanatosi ce folosesc plasturi levodopa cu cei care luau carbidopa oral la fiecare 8 ore pe o perioada de 24 de ore. Cei cu plasturele pareau ca primesc un aport mai constant terapeutic al medicamentului.

“Daca levodopa poate fi administrat intr-un mod care poate sunta tractul gastrointestinal, care este responsabil pentru divagatiile care complica dozarea pentru pacienti in acest moment, va fi un pas inainte”afirma Dr John Nutt de la Universitatea de Sanatate si Stiinta din Oregon. “Administrarea transdermica ar putea produce nivele mai constante in plasma decat cele care pot fi dobandite prin dozarea orala, nivele care ar trebui sa reduca instabilitatea motorie si posibil dischinezia.

Rezultatele studiilor au fost prezentatea saptamana aceasta la al 12-lea Congres International al Maladiei Parkinson din Chicago.

Sursa: Movement Disorder Society, news release, June 24, 2008


Alte articole
04:12:2010 - Adevarul despre durerea de spate
03:12:2009 - Exercitiul fizic te poate face mai destept si cu mai mult succes
20:11:2009 - Ciocolata neagra ar putea reduce nivelul hormonilor de stres
25:03:2009 - Extractul de ceai negru poate proteja impotriva radiatiilor ultraviolete
10:01:2009 - Invingeti depresia de iarna

Publicitate
Publicitate
Pagina principalaDespre EmedOnLinePublicitateFinantareConfidentialitatePublica un articolContact
Boli si afectiuni : Afectiuni digestiveAlergiiAparatul respiratorBTS Boli cu transmitere sexualaBoli autoimune si sistemiceCancerControlul greutatiiFicatInima si vase de sangeMenopauzaNas, Gat si UrechiOase si muschiObstetrica si ginecologieOchiPediatriePiele, Unghii si ParPsihiatrieRaceala si gripaSangeSexologieSomnTiroidaUrologie
Categorii : AnalizeIngrijire si frumuseteInterventiiPsihologie Sarcina si nastereaSanatatea copiluluiSanatatea familieiSanatatea femeiiSemne si simptome
Medicamente : Digestiv si metabolismSangeCardiovascularDermatologieGenitourinarHormoniAntiinfectioaseAntineoplaziceSistem muscular scheleticSistem nervosAntiparazitare RespiratorOrgane senzitive
e-medOnline © 2006-2007