Index alfabetic general
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Z
Publicitate
Sondaj
Care dintre urmatoarele ar trebui evitate atunci cand esti insarcinata ?
Cofeina
Fumatul
Sexul
Exercitiul fizic
Lactate nepasteurizate
Mezeluri si carne neprelucrata termic
Mersul cu avionul
Ce parere aveti despre eMedOnline.ro?
Excelent
Bun
Satisfacator
Nesatisfacator
  • Newsletter
PIRACETAM, comprimate

Compozitie:
Comprimate care contin piracetam 400 mg, in folii inscriptionate cu zece comprimate.

Actiune terapeutica:
Nootrop; activator al metabolismului cerebral, favorizeaza procesele mintale, protejeaza neuronii cerebrali fata de agresiuni, creste randamentul energetic al celulelor scoartei cerebrale.

Indicatii:
Infarct cerebral constituit, sechele de accidente cerebro-vasculare, sindroame posttraumatice si dupa interventii chirurgicale craniene, stari de precoma si coma; involutie intelectuala la batrani, tulburari de comportament in epilepsie, sechele psihoafective ale encefalopatiilor, vertije de origine centrala; tulburari neuropsihice ale alcoolismului cronic, sindrom de abstinenta la alcoolici, delirium tremens; intarziere psihica, tulburari de comportament si adaptare la copii.

Mod de administrare:
Adulti: oral, cate 2 comprimate (800 mg) de 3 ori pe zi, in cure de 4-6 saptamani, sau mai mult, in afectiunile cronice. Copii: 30-50 mg/kg corp pe zi, fara a depasi 400 mg de 3 ori de zi.

Efecte secundare:
Rar hiperexcitabilitate nervoasa, agitatie, agresivitate, stimulare sexuala, insomnie; este posibila favorizarea descarcarilor epileptogene; mai rar greata, voma, diaree, gastralgii.

Contraindicatii:
Insuficienta renala severa; prudenta sau a se evita in primul trimestru de sarcina; prudenta la epileptici si in insuficienta renala moderata (doze mai mici).

Producator: Remedia

Publicitate
Publicitate
Pagina principalaDespre EmedOnLinePublicitateFinantareConfidentialitatePublica un articolContact
Boli si afectiuni : Afectiuni digestiveAlergiiAparatul respiratorBTS Boli cu transmitere sexualaBoli autoimune si sistemiceCancerControlul greutatiiFicatInima si vase de sangeMenopauzaNas, Gat si UrechiOase si muschiObstetrica si ginecologieOchiPediatriePiele, Unghii si ParPsihiatrieRaceala si gripaSangeSexologieSomnTiroidaUrologie
Categorii : AnalizeIngrijire si frumuseteInterventiiPsihologie Sarcina si nastereaSanatatea copiluluiSanatatea familieiSanatatea femeiiSemne si simptome
Medicamente : Digestiv si metabolismSangeCardiovascularDermatologieGenitourinarHormoniAntiinfectioaseAntineoplaziceSistem muscular scheleticSistem nervosAntiparazitare RespiratorOrgane senzitive
e-medOnline © 2006-2007